JPL-sterkhouder komt met opvallende uitspraak over liefde en respect: "Als je te snel rijdt, krijg je geen boete"

Tissoudali liep begin dit seizoen een verschrikkelijke blessure op. Al snel kwam het nieuws dat hij minstens een half jaar aan de kant zou staan en daardoor ook het Wereldkampioenschap in Qatar zal moeten missen. Een echte aderlating voor Marokko dat zijn eerste match niet kon winnen van Kroatië. Nu hij niet mee is naar Qatar, gaf hij een interview waarin hij liet weten dat hij veel liefde en respect krijgt van de mensen, maar ook dat hij eens te snel rijdt.

Tissoudali liefde en respect

"Liefde. Respect. Véél waardering. In de rij mag je iedereen voorbij. Als je te snel rijdt, krijg je geen boete. Eén keertje ging ik te snel, om het te testen. En effectief: ze vragen om een foto en je mag weer verder", zegt Tarik Tissoudali in een interview. Ondanks zijn zware blessure krijgt hij dus nog steeds veel liefde en respect van de fans.

Tissoudali x Lukaku

Gelukkig moet Tarik Tissoudali niet alleen aan zijn comeback werken. Hij krijgt steun van een wereldster en tevens ook een Rode Duivel: Romelu Lukaku. De aanvaller van Inter Milaan liep eind augustus ook een blessure op en in België focust hij zich op zijn terugkeer. Beide spitsen weten het blijkbaar goed met elkaar te vinden, want op de Instagram Story van Tarik Tissoudali zagen we een foto van beide goalgetters verschijnen! 

WK met Marokko

Dat Tissoudali het WK zal missen, is een enorme aderlating voor Marokko. De spits van Gent was met zijn doelpunten namelijk heel belangrijk in de kwalificaties! 

Hieronder een video van Tissoudali bij Marokko:

Ook interessant