Cercle-fans hebben een duidelijke boodschap voor Siquet na 2-1 nederlaag vs Union SG

De laatste wedstrijd van de zestiende speeldag in de Jupiler Pro League was een duel tussen leiders Union Saint-Gilloise en de verrassing van het seizoen Cercle Brugge. Na de overwinning van Anderlecht tegen Westerlo was het de taak van Union om het gat op vier punten te houden. Cercle Brugge vocht dan weer om op één puntje te komen van Gent, dat eerder op de zondag punten liet liggen tegen Genk.

Siquet vs Union SG

Het was wachten tot minuut 27 voor de eerste goal van het duel. Vanhoutte bediende revelatie Mohamed Amoura, die de bal in de hoek schoof. Amper vier minuten later schoot die andere spits, Gustaf Nilsson, de bal van dichtbij in het dak van het doel voor de 2-0. Denkey scoorde snel de aansluitingstreffer voor de Vereniging, maar de wedstrijd eindigde op 2-1. De andere club uit Brugge won overigens wel haar wedstrijd. De fans van Cercle Brugge konden zich al bij al wel neerleggen bij een nederlaag tegen de leider, maar waren erg teleurgesteld met de hoekschoppen van Hugo Siquet. Voetbalflitsen bundelde enkele reacties vanop Facebook: