Toon Van Moerbeke maakt Club-fans BOOS na stadion-post op FB: "Fles azijn als ontbijt!"

Het laatste woord over het nieuwe stadion van Club Brugge is nog lang niet gezegd of geschreven. Terwijl het momenteel wachten is op het indienen van een nieuwe omgevingsvergunning, blijft het nieuwe stadion hét gespreksonderwerp van Sint-Andries. Niet in het minst bij ex-politicus Toon Van Moerbeke, die de stadionplannen al jaren probeert tegen de houden. Zijn nieuwste post op Facebook gooide nog wat meer olie op het (al serieus brandend) vuur.

Toon Van Moerbeke nieuw stadion Club Brugge Facebook

Het gaat allemaal over onderstaande post van Toon Van Moerbeke op Facebook, waarin hij nog maar eens uithaalt naar de manier van werken van Club Brugge en uitpakt met de uitspraak 'van Uplace naar no place anywhere'. Dat dit niet goed werd ontvangen bij de fans van Club Brugge, is een open deur intrappen. Reacties als "Stop met moeilijk doen kerel" en "Geniet van je fles azijn als ontbijt" waren schering en inslag. Lees hieronder zeker even mee.

Club-fans huis te koop Toon Van Moerbeke

Enkele Club-fans van 'Bruges Loyals' trokken een paar weken geleden hun lolbroek aan en plantten een bord met 'te koop: zuurtegraad -30%' vlak voor het huis van Toon Van Moerbeke. Om maar te zeggen: ze zijn het grondig beu en hopen dat het nieuwe stadion er eindelijk komt. Of het iets zal uitmaken, is ten zeerste de vraag. De tijd zal het uitwijzen...

fans club brugge huis te koop toon van moerbeke buurtbewoner

Toon Van Moerbeke Tafel van Vier

Toon Van Moerbeke was eerder dit jaar al te gast in De Tafel van Vier, een talkshow van Gert Verhulst op Play4. Als tegenstander deed hij zijn woordje over het stadiondossier van blauw-zwart, maar uiteraard waren de Club Brugge-fans niet te spreken over zijn komst.

Ook interessant