Wie is Fleau Paulussen van Friends of Sports en MIDMID?

Fleau Paulussen is sinds halverwege 2023 als freelancer aan de slag bij Friends of Sports, een verzameling van podcasts van Sporthouse Group. Ze staat er in voor de sociale media en heeft met 'Go with the Fleau' ook haar eigen reeksje. Voetbalflitsen stelt haar graag even aan je voor.

Wie is Fleau Paulussen?

Fleau Paulussen heb je ongetwijfeld al eens opgemerkt in een social media post of video van Friends of Sports of MIDMID. Ze staat namelijk in voor de media & communicatie van Sporthouse Group. Daarnaast is ze ook als freelancer en sportjournalist aan de slag bij DAZN. Op jonge leeftijd heeft ze al heel wat meegemaakt, zo mocht ze eerder al stage doen bij Royal Antwerp FC en begin dit jaar bij Real Madrid. Uiteindelijk stroomde ze via de MIDMID Academie door bij Sporthouse Group. We zijn ervan overtuigd dat ze nog een mooie toekomst voor zich heeft in de voetbawereld.

'Go with the Fleau'

Fleau Paulussen heeft ook een eigen reeksje 'Go with the Fleau'. Daar gaat ze een dag op pad met een interessant persoon. Zo nam Evert Winkelmans haar eind 2022 eens mee Achter de Kazerne. Het is maar één van de vele video's waar Fleau Paulussen al in verscheen. Ook '321 Fleau' zal je misschien een belletje doen rinkelen, daar stelt ze in 100 seconden zoveel mogelijk vragen aan iemand uit de sportwereld

Ignace Van der Brempt

Fleau Paulussen vormt op dit moment een koppel met Ignace Van der Brempt, rechtsachter van RB Salzburg die op dit moment wordt uitgeleend aan Hamburg in de 2. Bundesliga. Uiteraard kennen we de jonge Belg vooral omwille van zijn passage bij Club Brugge. In het verleden was Fleau Paulussen nog samen met Robbe Quirynen, een 22-jarige verdediger van Beerschot met een verleden bij Antwerp, Moeskroen en Deinze. Hieronder zie je trouwens enkele foto's van Fleau Paulussen. Ze telt op Instagram meer dan 3.000 volgers.