Waar kijken naar Gent-West Ham, Leverkusen-Union en Anderlecht-AZ? Zijn er livestreams?

Donderdag 13 april 2023 is een historische dag voor het Belgische voetbal. Vanavond treden er namelijk drie Belgische ploegen aan in de kwartfinale van de Europa League of Conference League. De dag kan uiteraard nog beter worden als zij een gunstig resultaat halen en ons Europees coëficiënt verder doen stijgen. De vraag is natuurlijk: waar kan je Gent-West Ham, Leverkusen-Union en Anderlecht-AZ straks bekijken? Voetbalflitsen zocht het even voor je uit.

Waar kijken naar Gent-West Ham? Livestream Gent-West Ham

Beginnen doen we met Gent-West Ham. Deze kwartfinale in de Conference League wordt al om 18u45 afgetrapt en is live te zien op Play Sports. Om toegang te krijgen tot deze zender moet je een abonnement hebben, dus de wedstrijd is niet te zien via een openbare zender à la Canvas, VTM of Play4.

Waar kijken naar Anderlecht-AZ? Livestream Anderlecht-AZ

Om 21u zijn er nog twee Belgische ploegen die aan hun 1/4de finale beginnen. Anderlecht neemt het thuis in de Conference League op tegen het Nederlandse AZ Alkmaar en deze partij is gewoon live te volgen op Play6. Dit is een openbare en dus gratis zender.

Waar kijken naar Leverkusen-Union? Livestream Leverkusen-Union

Ten slotte is er op hetzelfde tijdstip nog Leverkusen-Union. Dit duel uit de Europa League is ook gewoon makkelijk te bekijken en dit via Sporza. Op Canvas kan je vanaf 20u35 afstemmen om er eerst de voorbeschouwing en later ook de wedstrijd te bekijken.

Livestream Europa League en Conference League

Indien je geen toegang hebt tot deze zenders, kan je het natuurlijk ook proberen via een legale livestream. Na het verdwijnen van Hesgoal zijn er namelijk nog heel wat alternatieven om jouw favoriete voetbalclub live aan het werk te zien.

kijken naar gent west ham, anderlecht-az of bayer leverkusen-union

Ook interessant