Collector's item: 2de Nationaler brengt 'eigen Paniniboek' met 430 verschillende stickers uit

KVV Zelzate is een Oost-Vlaamse club met het stamnummer 4165 dat dit seizoen uitkomt in Tweede Nationale A. Met veertien punten en een vierde plek na acht speeldagen kunnen ze zeker spreken van een degelijke start. De club wordt elk jaar professioneler en staat altijd open voor leuke initiatieven. Zo brachten ze onlangs - in samenwerking met Jumbo -  een stickerboek uit. Een soort van Paniniboek met 430 verschillende stickers van KVV Zelzate die je kan verkrijgen in de lokale supermarkt.

KVV Zelzate stickerboek Jumbo

KVV Zelzate bracht in samenwerking met de Jumbo in Zelzate een gratis plakboek op de markt.Tot en met 15 december kan je per aankoopschijf van vijftien euro een zakje met zes zelfklevende foto's verkrijgen in het plaatselijke warenhuis. Er zijn in totaal maar liefst 430 verschillende fotostickers, verspreid over spelers (U6 tot en met eerste ploeg) en bestuursleden van KVV Zelzate. De bedoeling is natuurlijk ook dat je de stickers met je vrienden gaat ruilen en het boek een echt collecter's item wordt. Uiteraard een mooie commerciële en lokale actie van Jumbo!

Soort van Paniniboek

“Deze actie is perfect te vergelijken met de Paniniboeken. Jumbo heeft al onze leden gefotografeerd en er in totaal 44.000 pakjes met telkens zes fotostickers van gemaakt”, aldus Gino Bogaert, bestuurslid van KVV Zelzate. Indien de Tweede Nationaler zich dit seizoen tot kampioen zou kronen in Tweede Nationale, dan zou dit stickerboek natuurlijk nog memorabeler worden. De Oost-Vlaamse club met clubkleuren groen en zwart, is duidelijk in opmars en wordt elk jaar professioneler. In 2005 werden ze kampioen in Vierde Provinciale, in 2008 in Derde Provinciale, in 2011 in Tweedde Provinciale en in 2018 in Eerste Provinciale. In 2020 pakten ze dan weer de titel in Derde Nationale. Bovendien wordt er flink geïnvesteerd in hun accomodatie, bijvoorbeeld in een nieuw stadion.

Een prachtig, lokaal initiatief tussen KVV Zelzate en Jumbo

Ook interessant