Vroeger nog Club Brugge... Van Aert onthult nieuwe liefde voor Antwerp: "Een beetje RAFC-fan"

Hoogbezoek zaterdagavond op de Bosuil: niemand minder dan Wout Van Aert kwam de aftrap geven van Antwerp-OH Leuven. Om welke reden, vraag je? De Belgische wielerkoning is namelijk aandeelhouder van hoofdsponsor Heylen Vastgoed. Redenen genoeg om eens te komen kijken een match uit de Jupiler Pro League. Van Aert gaf aan fan te zijn van Antwerp, maar oplettende voetbalfans weten dat hij dat ook al eens zei over Club Brugge, enkele jaren geleden.

Wout Van Aert fan van Antwerp en Club Brugge

"Ik ben toch een beetje een Antwerp-supporter. Moeilijke voetbalvragen? Dan val ik door de mand. Al kan ik wel genieten van de sfeer van zo'n avond.", sprak Wout Van Aert met de pers na zijn optreden op de Bosuil. Een lichte loyaliteitsswitch, want in 2021 vertelde Van Aert nog het volgende: "Ik vind het enorm knap hoe Club Brugge dit seizoen Europees speelt. Ik wil me zeker niet opwerpen als een voetbalkenner of iemand die het veel volgt, maar Club Brugge volg ik toch iets meer. Dat komt doordat mijn beste maat fan is. Ik ben wel al gaan kijken, vroeger was het zeker altijd wel de ploeg waarvoor ik supporterde.". Voor welke ploeg zou zijn voetbalhart écht sneller slaan?

De woorden van Van Aert afgelopen weekend...

Wout Van Aert supporter Club Brugge Antwerp

... Maar in 2021 zei hij nog het volgende:

https://voetbalflitsen.be/nieuws/rc6eps/antwerp-fans-zien-een-absolute-uitblinker-na-1-0-winst-tegen-ohl-al-weken-de-beste-man