Club Brugge-fans zien één pijnlijk mankementje ondanks monsterzege tegen KAS Eupen (VIDEO)

Club Brugge boekte zondagavond een makkelijke zege tegen KAS Eupen. Het werd maar liefst 7-0 in het eigen Jan Breydelstadion en die monsterzege komt terecht in het lijstje van de tien grootste overwinningen ooit van blauw-zwart. Er was meer dan dat, want de huidige landskampioen kon zich ook verzekeren van deelname aan de Champions' Play-Offs na de nederlaag van concurrent KAA Gent tegen KV Oostende (1-2). De Club Brugge-fans vierden uiteraard feest en overal doken filmpjes op van zingende supporters. Helaas werden de gebreken aan het bouwvallige Jan Breydelstadion toen andermaal duidelijk. Het regende enorm veel afgelopen zondag en dat was er duidelijk aan te zien op onderstaande filmpjes. Het water liep gewoon door het plafond en langs de muren. Schrijnend!

Jan Breydelstadion vs KAS Eupen

Woensdagmiddag organiseerde Club Brugge een open training in het Jan Breydelstadion. Maar liefst 2.500 blauw-zwarte fans daagden op om hun favoriete spelers aan het werk te zien. Na de training deelden de spelers ook nog handtekeningen uit en konden er selfies genomen worden. Omdat Club normaal geen toeschouwers toelaat tijdens trainingen in Westkapelle, wordt één keer per seizoen een open training gehouden in het eigen stadion.

Regen lekt door plafond in Jan Breydel

Enkele weken geleden organiseerde Club Brugge een open training in het Jan Breydelstadion. Ook toen kwamen de mankementen aan het verouderde Jan Breydelstadion andermaal aan het licht door het regenachtige weer. Terwijl het stadiondossier muurvast zit, wordt Jan Breydel er duidelijk niet beter op.

Uiteraard kwamen er weer tweets van kwade Club Brugge-fans naar buiten: