Gent-speler gooit extra olie op het vuur: "We waren 97% van de match baas tegen Anderlecht"

Gent-Anderlecht eindigde zondagavond op 1-1. Een teleurstelling voor de neutrale kijker, want zij zagen amper tot geen kansen in deze topper. Ook de Gent-fans zullen niet blij geweest zijn met dit resultaat, want eigenlijk hadden ze de controle over de wedstrijd en hadden ze deze partij altijd moeten winnen. Middenvelder Julien De Sart vond dat de Buffalo's 'de match voor 97% domineerden', en was na de match dan ook teleurgesteld.

Julien De Sart Gent-Anderlecht 

Coach Hein Vanhaezebrouck was na de match zéér streng voor Anderlecht omwille van het defensieve voetbal dat ze op de mat brachten in de Ghelamco Arena. Verder vertelde de Gent-trainer dat enkel zijn ploeg verdiende om te winnen en dat ze duidelijk de baas waren. Dat bevestigde ook middenvelder en man van de match Julien De Sart. “We waren 97% van de match gewoon baas. Fysisch, technisch, tactisch: alles was op punt. Het was nodig tegen het lage blok van Anderlecht. Anderlecht kreeg drie kansen en die benutten ze. Tot aan die penalty die ze kregen - quasi hun enige offensieve actie vandaag - liep het op wieltjes. Onze dominantie hebben we echter niet vaak kunnen overzetten in veel kansen. De laatste pass ontbrak vaak.", aldus Julien De Sart.

julien de sart gent anderlecht

Julien De Sart speelde tegen Anderlecht een uitstekende wedstrijd:

"De crosspass van Julien De Sart, prachtig!" 

"F*cking Julien De Sart is monsterlijk, hij zou Standard veel kunnen bijbrengen" 

"Voor zij die Gent-Anderlecht gevolgd hebben, Julien De Sart is een monster. Ik heb lang gedacht dat hij het niveau niet had voor Standard, maar... heel, heel sterk!" 

Ook interessant