Club Brugge-fans halen nieuwe Union-transfer onderuit: "Verhaeghe had dan toch gelijk..."

Club Brugge pakte vorig seizoen z'n vijfde titel in zeven jaar. Voorzitter Bart Verhaeghe was heel blij na het winnen van het kampioenschap in het stadion van Antwerp en gaf daarna ook zijn mening over het sprookje van Union. Verhaeghe vond het verhaal van Union niet zo indrukwekkend, zoals de meesten dat vonden. Hij zei dat het meer een strijd tussen Club Brugge en Brighton was, maar niet tussen Club Brugge en Union. De Brusselse ploeg is namelijk in handen van de Premier League-club.

Transfer Union Brighton

Union lijkt heel wat sterkhouders te verliezen, zoals Casper Nielsen die nog steeds gelinkt wordt aan Club, maar werkt ook aan de inkomende. Union nam deze week Simon Adingra over op huurbasis van Brighton. De spits werd deze zomer voor €8 miljoen gekocht, maar wordt nog een jaar in Brussel gestald. De fans van Club Brugge waren er als de kippen bij om te reageren op deze transfer. 

"Union is duidelijk Brighton 2.0 aan het worden. Bart Verhaeghe werd nog fel bekritiseerd om zijn woorden."

"En jullie waren allemaal aan het wenen na wat Bart Verhaeghe zei? Juliie bewijzen opnieuw wat hij zei."

Verhaeghe over Union

"Union bracht goed voetbal met de middelen die ze hebben. Alleen kijk ik daar iets anders naar, op een zakelijke manier. Het was niet Club Brugge tegen Union, maar wel Club Brugge tegen Brighton. Dat is een ander verhaal. Brighton is een club met veel meer middelen dan wij, die Union gebruikt voor een bepaal ddoel. Dan moet je tegen Brighton vechten", vertelde Verhaeghe na Antwerp-Club afgelopen seizoen.

Ook interessant