Wie is Antonela Roccuzzo, de prachtige vrouw en jeugdliefde van Lionel Messi (Inter Miami)?

Antonela Roccuzzo: deze gelukkige dame heeft de eer getrouwd te zijn met ene Lionel Messi, misschien wel de beste voetballer aller tijden die nu zijn transfer naar Inter Miami beet heeft. Hoe ze elkaar leerden kennen is eigenlijk een prachtig verhaal, want beiden werden verliefd toen Leo nog niet bekend was. Een jeugdliefde, die jaren later nog steeds standhoudt. 

Wie is de vriendin, vrouw van Lionel Messi?

De vrouw van Lionel Messi werd geboren op 26 februari 1988 en is op moment van schrijven 35 jaar oud. Ze heeft twee zussen: Carla en Paula Roccuzzo. Antonela is trouwens de nicht van een jeugdvriend van Messi, Lucas Scaglia. Ze werd net als Lionel Messi geboren in Rosario, en daar trouwden ze ook op 30 juni 2017. Ze ontmoetten elkaar al in 1996, toen Messi amper negen jaar oud was. In 2009 werden ze officieel een koppel, jarenlang vertoevend in Barcelona. Messi verhuisde met zijn gezin van Barcelona naar Parijs, waar hij voor Paris Saint-Germain speelde. Begin juni 2023 heeft hij een transfer naar Inter Miami te pakken, de club van David Beckham. Binnenkort zal hij en zijn gezin dus in de Verenigde Staten wonen. 

Heeft Lionel Messi kinderen?

Opvolging is alvast verzekerd, want Antonela Roccuzzo en Lionel Messi hebben samen drie zonen: Thiago, Matteo en Ciro. Zij werden respectievelijk geboren in 2012, 2015 en 2018. Hieronder zien we hen op foto:

Welke job heeft de vrouw van Messi?

Begin 2007 studeerde Antonela nog tandheelkunde, maar die studie maakte ze nooit af. Later ging ze communicatie en voedingswetenschappen studeren. Tegenwoordig is ze - niet geheel onverwacht gezien haar looks - model. Sinds 2016 werkt ze voor het Argentijnse merk Ricky Sarkani. Antonela is, net als Messi, geboren in Rosario.

Mevrouw Messi speelt padel

Mevrouw Messi is zelf ook sportief, zo blijkt... Op haar Instagram story was al eens te zien dat ze een potje padel speelde. En dat in bijzonder gewaagde outfit. De Vlo zal het graag zien!

Mevrouw Messi speelt padel

Ook interessant