'Bayern denkt aan dubbelslag: Sánchez en Tolisso op de radar'

'Bayern denkt aan dubbelslag: Sánchez en Tolisso  op de radar'

Bayern München is vastberaden om Alexis Sánchez en Corentin Tolisso naar Duitsland te halen. Vooral voor de Chileen wil de club ver gaan. Bayern wil Arsenal rond de veertig miljoen euro betalen. Volgens BILD kan Sánchez in München zo'n vijftien miljoen euro per jaar gaan verdienen. 

Arsenal werd afgelopen seizoen vijfde en speelt volgend seizoen geen Champions League. Door dit gemis gaan er veel geruchten dat spelers willen vertrekken. Bayern wil hier gebruik van maken volgens BILD, door veertig miljoen euro te bieden op linksbuiten Sánchez. De Chileen kende wederom een goed seizoen in de Premier League. In 38 wedstrijden scoorde Sánchez 24 keer.

Olympique Lyon-middenvelder Corentin Tolisso staat ook op het verlanglijstje van Bayern, schrijft kicker. De 22-jarige Fransman is een erg veelzijdige middenvelder en moet de gestopte Xabi Alonso vervangen. Chelsea zou ook interesse hebben, maar de Duitsers zouden de favorieten zijn in de strijd om de handtekening van Tolisso. De Franse middenvelder moet zo'n 35 miljoen euro kosten.