Exact vier jaar geleden: Rode Duivels missen WK-finale na 1-0 nederlaag tegen Frankrijk (VIDEO)

Dag op dag exact zes jaar geleden beleefden onze Rode Duivels een ware nachtmerrie. 10 juli 2018 zal de geschiedenisboeken ingaan als de verloren halve finale van het WK in Rusland. Een geweldig Wereldkampioenschap zal voor België niet eindigen in de finale, maar wel in de troostfinale. Na een spannende wedstrijd verloor onze 'Gouden Generatie' met 1-0 van Frankrijk.

Frankrijk vs België 1-0

Onze Rode Duivels bereikten de halve finale van het WK voetbal na een zinderende wedstrijd tegen topfavoriet Brazilië. In de halve finale wachtte Frankrijk en de wedstrijd was van minuut 1 tot minuut 90 een echte nagelbijter. Hazard en co creëerden kansen, maar stootte steeds op een ijzersterke Hugo Lloris. Uiteindelijk scoorde Samuel Umtiti de winning goal. Een 1-0 nederlaag en dus geen finale voor onze sterke Rode Duivels, jammer! Bekijk hier nog eens de goal van Umtiti: