Wie is Milo Horemans, 17-jarig talent van Antwerp met profcontract?

Bij Antwerp proberen ze de achterstand die ze hadden op andere Belgische topclubs in een recordtempo helemaal toe te fietsen. Het is opvallend dat er steeds meer wordt ingezet op de jeugdwerking, met Arthur Vermeeren als groot exponent daarvan. Er komt overigens nog volk aan... De volgende in het rijtje zou zomaar Milo Horemans kunnen worden, die al doorstootte tot Young Reds. Leer hem hier wat beter kennen.

Wie is Milo Horemans Antwerp Young Reds?

Milo Horemans is een Belgische, actieve voetballer van Antwerp, die uitkomt voor Young Reds in Eerste Nationale. Horemans is geboren op 18 mei 2006 en is momenteel dus amper zeventien jaar. In 2019 belandde de aanvallende middenvelder bij de U14 van de regerende landskampioen en sindsdien groeide hij gestaag door in de jeugdreeksen. Vorig seizoen speelde hij bij de U18, maar in de huidige campagne krijgt hij steevast zijn kans bij de beloften (Young Reds) in Eerste Nationale. Hij stond al vijf keer in de basis en scoorde op 7 oktober 2023 zijn eerste goal, op het veld van La Louvière. In de Youth League speelde Horemans twee keer 90 minuten, tegen Barcelona en Shakhtar Donetsk.

Milo Horemans profcontract en nationale jeugdreeksen

Bij The Great Old staat Horemans te boek als een groot talent, waarin ze veel vertrouwen hebben. Dat werd nog maar eens duidelijk toen de Belg in maart van dit jaar zijn handtekening mocht zetten onder een eerste profcontract. Horemans is ook jeugdinternational: hij debuteerde in september nog voor de U18. Coach Sébastien Pocognoli gaf hem een basisplaats en invalbeurt tegen respectievelijk Noorwegen en Zweden. Een toekomstige Rode Duivel? De toekomst zal het uitwijzen.

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link