Zou het? Club Brugge vindt mogelijk nog deze oplossing voor geflopte miljoenentransfer

Wat is er aan de hand met Club Brugge-speler Owen Otasowie? De 21-jarige middenvelder van Club Brugge heeft zijn debuut nog niet gemaakt voor de eerste ploeg. Blauw-zwart betaalde afgelopen zomer vier miljoen euro aan het Engelse Wolverhampton voor Otasowie, maar deze transfer lijkt op een sisser uit te draaien. De marktwaarde van de Amerikaan is ondertussen gedaald van 2 miljoen euro naar 1,2 miljoen euro. 

Afwezigheid Otasowie

Er is geen spoor meer van Owen Otasowie op het Belfius Basecamp van de landskampioen te Westkapelle. In november 2021 kampte de talentvolle middenvelder met privéproblemen en ging hij voor eventjes naar Engeland om daar te bezinnen. Nu zou Owen Otasowie opnieuw in Engeland zijn met dezelfde reden als in november. Hopelijk komt het nog goed met hem...

Club Brugge werkt alvast nog steeds aan een oplossing voor de jonge Amerikaan, want op deze manier kan het uiteraard niet verder. De oplossing ligt mogelijk in zijn thuisland: de transfermarkt in Europa mag dan gesloten zijn, maar in de USA opent die namelijk op 7 februari. De kans is dus vrij reëel dat Otasowie (tijdelijk?) terugkeert naar de USA.

Ook interessant