Weggeschoven Club-speler met 11 matchen in 1A krijgt rood bij Club NXT, slag met elleboog... (VIDEO)

Je zou hem bijna vergeten, maar de Venezolaan Dani Perez speelt wel degelijk nog bij Club Brugge. In het seizoen 2020-2021 kwam hij aardig wat in actie voor de hoofdmacht van blauw-zwart, maar vorig seizoen was dat veel minder het geval. Hij kwam zo goed als nooit in de plannen voor van Philippe Clement en Alfred Schreuder, maar speelde wel enorm sterk voor Club NXT. Dit seizoen leek er lange tijd geen plaats meer voor Perez bij Club, maar nu hij terug uit blessure is, komt hij opnieuw aan de oppervlakte. Helaas liet hij zich zaterdagmiddag negatief opmerken met een rode kaart.

Dani Perez rode kaart Club NXT

Dani Perez liet zich al na twaalf minuten kisten; de Venezolaan maakte een beweging met de elleboog richting de centrale verdediger en werd daardoor meteen uitgesloten tegen Lierse-Kempenzonen. Zo schoot hij ook z'n teamgenoten in de voet, want Club NXT verloor in Het Nest met 0-1.

Hiervoor werd Dani Perez uitgesloten:

Dani Perez comeback Cristiano Ronaldo interview

Dit seizoen kampte Perez lange tijd met blessures, waardoor hij wat tijd over had. De spits is al enige tijd een grote fan van Cristiano Ronaldo. Toen de spits van Club Brugge wat minder mobiel was, nam hij de tijd om hét interview van Cristiano Ronaldo te bekijken waarrond enkele maanden geleden zoveel te doen was. Een fan zal Dani Perez echter voor altijd blijven: "Listening to the king".

Dani Perez comeback blessure interview Cristiano Ronaldo

Dani Perez in gym tijdens blessure

Dani Perez postte onderstaande video onlangs op zijn Instagram-story. "Don't wory, I'm coming back", schreef hij erbij. Ondertussen is hij terug fit.

Dani Perez fitness

Dani Perez postte eerder onderstaande foto op zijn Instagram-story. De bijgevoegde emoji's én zijn gezichtsuitdrukking spraken toen eigenlijk boekdelen... De Venezolaan leek niet meer in de blauw-zwarte plannen voor te komen.

Dani Perez is boos, maar werkt hard in de fitness

Dani Perez geeft niet op

Even geleden plaatste de spits van Club Brugge ook al beelden op zijn Instagram waaruit bleek dat hij hard werkte aan zijn sprinttechniek.

Dani Perez Venezuela

Dani Perez werd opgeroepen voor de U23 van Venezuela, die even geleden actief waren op het Maurice Revello toernooi in Frankrijk. Venezuela zat samen met Mexico, Indonesië en Ghana in de groepsfase. Hij scoorde in de openingswedstrijd al het beslissende doelpunt tegen Indonesië. En in de laatste wedstrijd van de groepsfase scoorde Dani Perez in minuut 89 en hierdoor kon Venezuela als leider uit de groepsfase gaan. Wat een moment voor hem!

Daniel Perez

Vorig seizoen was Perez een belangrijke pion in het elftal van Rik De Mil, toen nog coach van Club NXT. Hij deed dat seizoen meer dan vijftien wedstrijden mee, waarin hij maar liefst twaalf keer het doel vond. Dat hij torinstinct heeft, bewees hij het seizoen ervoor ook al enkele keren.

Perez speelde in 2021-22 in de Jupiler Pro League ook al vier keer voor het eerste elftal, maar wist daarin niet voor een doelpunt te zorgen. In zijn eerste seizoen in de hoofdmacht van blauw-zwart wist hij wel al te scoren op het veld van KAA Gent.