Rode Duivels-fans vellen duidelijk oordeel over Deman na match vs Ierland

Er was verandering nodig in de tweede helft tussen Ierland en België. In de eerste periode waren de grootste kansen voor de Ieren die zelfs een penalty kregen, maar misten. Domenico Tedesco greep aan de rust in en verving Castagne, Tielemans en Trossard voor Meunier, Batshuayi en Doku.

De tweede helft

De eerste actie van de tweede helft was al meteen een grote kans voor de Ieren. Een voorzet van Brady vanop de linkerkant vond het hoofd van Ferguson die net over kopte. Even later komen de Rode Duivels dan toch aan een kans via Openda, maar geen gevaar voor Kelleher. Rond het uur kwamen Onana en Lukébakio erin voor Bakayoko en Koni De Winter. Een kwartier voor tijd komt er dan toch een kans voor België. Lukébakio draait goed weg van zijn directe tegenstander en vindt Meunier die Kelleher tot een goeie save dwingt. Zo eindigt deze wedstrijd op 0-0.

Volgens heel wat fans viel Olivier Deman op de linksachter uit de toon. Velen vragen zich af waarom Maxim De Cuyper geen kansen krijgt van Tedesco. Voetbalflitsen zette enkele reacties op een rijtje:

In de eerste helft was het vooral Wout Faes die kritiek te verduren kreeg...