Genk-fans allemaal razend op één man ondanks 2-0 winst vs Cukaricki: "Hij is een idioot!"

Genk won donderdagavond met 2-0 winnen van het Servische Cukaricki. Met een overwinning had Genk nog kans op overwintering in de Conference League, maar dan mocht Ferencvaros geen punt pakken thuis tegen Fiorentina. Zoals gezegd wist Genk te winnen, maar de Hongaren pakten een punt tegen Fiorentina en gaan zo zelf naar de volgende ronde van de Conference League. Zo in Genk de tweede Belgische club die dit seizoen Europees uitgeschakeld is.

Galarza vs Cukaricki

Naast de overwinning van Union, waar Amoura uitblonk, ging Genk ook winnen. Na tien minuten kreeg Genk een penalty, maar Paintsil wist de kans niet te verzilveren. Even later werd het dan toch 1-0 via kapitein Bryan Heynen. Paintsil vond dan toch zijn doelpuntje in de 57ste minuut en stelde zo de drie punten veilig. Toch knap, want na 33 minuten kreeg de Argentijnse middenvelder Galarza rood voor natrappen. De Genk-fans waren hier niet mee gediend, zeker omdat het niet zijn eerste keer is... Voetbalflitsen bundelde enkele tweets: