Gelukkig kunnen ze niet zakken! 4de Provincialer laatste met amper 1 op 33 ... al 57 tegengoals!

Wij bij Voetbalflitsen kijken graag ook eens naar de resultaten in het amateurvoetbal en daar vinden we vaak opvallende cijfers. Zo staat FC Passendale momenteel op de allerlaatste plaats in Vierde Provinciale D West-Vlaanderen. Na elf wedstrijden kon het nog geen enkele keer winnen. De vele tegengoals kunnen een reden zijn van de slechte resultaten, want Passendale kreeg al 57 doelpunten tegen. Ze scoorden zelf nog maar zes keer wat simpelweg te weinig is. In Derde Nationale heeft KV Eendracht Aalter het dan weer bijzonder moeilijk.

FC Passendale laatste

FC Passendale is helemaal niet goed aan het seizoen begonnen. Na elf speeldagen staan ze op een pijnlijke laatste plaats. Afgelopen zondag verloren ze zelfs met acht-nul van SK Elverdinge. Ze kregen in totaal al 57 doelpunten tegen en konden zelf maar zes keer scoren. Het enige punt dat ze pakten is geleden van vijftien oktober. Toen speelden ze gelijk tegen SK Reningelst. Grote stress moet FC Passendale niet hebben, want gelukkig kunnen ze geen reeks lager zakken, maar betere resultaten halen is natuurlijk altijd leuker. Een leuk weetje de Reserven van Passendale doen het momenteel wel erg goed. Ze pakten zelfs twaalf op twaalf in hun laatste vier wedstrijden.

FC Passendale

FC Passendale is een voetbalclub uit West-Vlaanderen. Ze hebben het stamnummer 06893. Ze spelen momenteel in Vierde Provinciale D en het ziet er naar uit dat dit nog even zo zal blijven, want ze staan allerlaatste. Naar een lagere reeks kunnen ze niet zakken en promoveren zal dit seizoen wel heel erg moeilijk worden. 

Hieronder nog een video van FC Passendale van twee jaar geleden. Toen verloren ze ook al met 10-0 van KSK Veurne:

Ook interessant