Ex-directeur van RSCA gooit olie op het vuur, vlak voor topper: "Kloof met Club niet groot"

Frank Arnesen beleeft hoogdagen bij Feyenoord Rotterdam. Met een voorlopige derde plaats en een halve finale in de Conference League presteren de Rotterdammers beter dan verwacht. De 65-jarige Deen is er technisch directeur, nadat hij eind 2019 werd ontslagen bij Anderlecht. Ondanks het ontslag, volgt hij de Brusselaars nog altijd op de voet. In Het Nieuwsblad had hij mooie woorden over voor zijn ex-club en hun coach Vincent Kompany. 

Arnesen over Kompany

“Vincent Kompany is een ongelofelijk trainerstalent. Alleen... Hij heeft geen ervaring.", aldus Arnesen. Maar dat ziet de Deen wel goed komen: "Dat was geen geheim, maar die is wel essentieel aan de top. Dat komt wel goed, Anderlecht moet nu volhouden". Volgens Arnesen gaat het ook allesbehalve slecht bij Anderlecht, ondanks sommigen dit wel beweren. 

Kloof met Club Brugge

"Anderlecht stond in de bekerfinale en zit in de top vier: het gaat bijlange niet slecht.", had Arnesen nog te vertellen. Om nog wat extra olie op het vuur te gooien, haalde hij er ook Club Brugge bij. "Geloof me: de kloof met pakweg Club Brugge is niet zo groot als de buitenwereld denkt.”, besloot hij opvallend. 

Frank Arnesen Vincent Kompany Anderlecht