Ex-jeugdspeler van Club Brugge schittert in 1B: 8 goals en 3 assists in 11 matchen ... amper 20 jaar

Ken jij hem nog? Thibo Baeten is een 20-jarige aanvaller en ex-Club Brugge-spits. Hij wordt momenteel door het Nederlandse NEC uitgeleend aan Beerschot en daar doet hij erg goed met acht doelpunten en drie assists. Enkele seizoenen geleden was hij nog topschutter bij Club NXT. Deze zomer was er een oefenwedstrijd tussen Club Brugge en Beerschot en daar gaf Stanley Nsoki uitgerekend Thibo Baeten een kopstoot nadat hij een gevaarlijke tackle deed op de Fransman. Baeten kwam later nog eens in opspraak. Nadat hij scoorde tegen Club NXT in 1B, ging de Belgische aanvaller naar de Brugse aanhang en legde hij zijn vinger op zijn mond. Hier kwamen veel reacties op.

Thibo Baeten straffe cijfers Beerschot

Thibo Baeten speelt momenteel bij Beerschot VA in de Challenger Pro League en hij doet het daar erg goed. Na 11 wedstrijden scoorde hij al acht doelpunten en gaf hij ook al drie assists. Mede door deze knappe cijfers staat Beerschot momenteel op een vierde plek met 17 op 30. Lierse staat voorlopig op de eerste plaats met 19/30, alles is dus nog mogelijk in de Challenger Pro League. Beerschot huurt de Belgische spits momenteel van NEC Nijmegem, maar zal Beerschot hem proberen over te kopen na deze straffe cijfers? De kans is groot, en zeker als hij straks topschutter zou worden.

Thibo Baeten

Hieronder een video met de beste momenten van de Ultras van Beerschot. Helpt Thibo Baeten Beerschot naar de titel en dus promotie naar de Jupiler Pro League?

Ook interessant