Waarom stapt Aster Nzeyimana over naar VTM ? Wat zal Aster Nzeyimana doen bij VTM?

Aster Nzeyimana ruilt de openbare omroep (VRT) in voor DPG Media (VTM). Daar kwamen enorm veel reacties op. Maar de vraag is natuurlijk: waarom maakt hij die overstap en wat zal hij er exact doen? Voetbalflitsen probeert je een antwoord te geven op deze vragen...

Wat zal Aster Nzeyimana doen bij VTM? 

Op de commerciële zender zal Aster Nzeyimana voetbalcommentator zijn voor de matchen in de Champions League en bij de Rode Duivels. Hij zal ook de host worden van programma's als 'The Voice van Vlaanderen'. In de toekomst zal hij te zien zijn in nog andere VTM-programma’s.

Waarom stapt Aster Nzeyimana over naar VTM?

Het is algemeen geweten dat Aster Nzeyimana niet alleen een grote passie heeft voor voetbal en sport in het algemeen, maar ook voor entertainment en de showbizz. Bij VTM wil hij beide passies combineren. “Ik ben heel dankbaar voor alle kansen die de VRT me heeft geboden. Ik wil vooral de fijne mensen die er werken bedanken. En tegelijk ben ik enorm enthousiast om een nieuw verhaal te schrijven bij VTM. Dat ik voetbal kan combineren met mijn andere liefde, entertainment, maakt het plaatje compleet. Ik kijk er enorm naar uit om naast een icoon als An Lemmens te staan enThe Voice Van Vlaanderen te mogen presenteren.”, aldus Aster Nzeyimana.

Ook interessant