Club-flop in armen gesloten door landgenoten na assist in WK-kwalificatiezege: "Outstanding!"

De naam Cyle Larin zal bij de fans van Club Brugge (en Zulte Waregem) ongetwijfeld nog wel een belletje doen rinkelen. De Canadees werd in de zomer van 2022 transfervrij overgenomen van Besiktas en moest een nieuw wapen in de spits worden. Helaas draaide dat volledig anders uit: Larin speelde uiteindelijk dertien (matige) matchen, waarin hij één keer raak trof en werd enkele maanden later uitgeleend aan Valladolid. Zij kochten Larin, om hem meteen te verpatsen aan Mallorca. Het loopt er niet lekker, maar afgelopen weekend kon hij vertrouwen opdoen bij Canada.

Cyle Larin Canada vs Jamaica

Larin stond samen met ex-Buffalo Jonathan David in de spits bij Canada en dat ging hen goed af. Beide heren speelden een puike partij én waren beslissend in de WK-kwalificatiematch tegen Jamaica. David opende de score na uitstekend werk van de ex-Bruggeling, maar voormalige Charleroi-spits Shamar Nicholson veegde de voorsprong weg. Uiteindelijk bezorgde Stephen Eustaquio Canada alsnog de zege in het slot.

"David en Larin waren weergaloos."

"Ook Larin speelde een sterke partij."

"Dit is waarom Larin en David zo goed waren samen. Ze zijn beide goed met hun voeten en vinden de ruimtes."

"Sterke prestatie vandaag en heel benieuwd om te zien hoe Larin en David zich ontwikkelen."

"Het ziet er naar uit dat Larin terug naar zijn beste niveau groeit."

"Prachtig gedaan van Larin."

Cyle Larin vs Barcelona

Vorig seizoen toonde Larin bij Valladolid heel mooie dingen. Op één van de laatste speeldagen van het seizoen boekte Valladolid nog een knappe zege. Ze legden zowaar landskampioen Barcelona met 3-1 over de knie. De grote man was toen Cyle Larin: hij dwong Christensen al snel tot een owngoal, zette wat later zelf de 2-0 op het bord vanop de penaltystip en zorgde in de tweede helft ook nog voor een assist. 

Cyle Larin Valladolid Barcelona

Cyle Larin Valladolid Barcelona

Cyle Larin Valladolid Barcelona

Cyle Larin Valladolid Barcelona

Cyle Larin Valladolid Barcelona

Cyle Larin Valladolid Barcelona

Bekijk hieronder zijn penaltygoal:

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link