De 10 beste JPL-wingers op FIFA 23 op basis van ratings ... Club Brugge-speler mijlenver op kop

Eerder maakten we bij Voetbalflitsen al een lijstje met de tien beste middenvelders op FIFA 23 uit de Jupiler Pro League. Vandaag is het de beurt aan de tien beste wingers uit de populaire voetbalgame. Voetbalflitsen stelde een lijstje samen en kwam tot onderstaande vaststelling.

10 beste JPL-wingers op FIFA 23

Noa Lang is met zijn 78 rating duidelijk de beste JPL-winger op FIFA 23. Nacer Chadli is met een 75 rating de enige die ietwat in de buurt komt. Vervolledigen de top tien: Nikola Storm, Faïz Selemani, Jens Petter Hauge, Alessio Castro-Montes, Halil Akbunar, Ali Gholizadeh, Calvin Stengs en Loïc Lapoussin. We hebben alleen pure wingers in beschouwing genomen. EA Sports nam spelers als Lior Refaelov en Yari Verschaeren ook op als flankspeler, maar in het echt spelen zij natuurlijk liever centraal. Een leuk lijstje!

Noa Lang speelde vorig seizoen geregeld centraal op het veld, naast Charles De Ketelaere, maar op zich blijft hij een echte winger. Hieronder kan je een compilatie vinden van zijn topwedstrijd tegen PSG van vorig seizoen.

Ook interessant