Kende jij hem al? Broer van Hans Vanaken speelt in 1e Nationale, binnenkort in 1B?

Hans Vanaken is geen onbekende naam meer in het Belgische voetbal, integendeel. Hij won al enkele Gouden Schoenen, is Rode Duivel en een vaste waarde bij Club Brugge. Maar kende jij zijn broer Sam al? Hij speelt in Eerste Nationale bij Thes Sport. Dit seizoen speelde hij al elf wedstrijden en daarin wist hij twee keer te scoren. Dat zijn goede cijfers voor een centrale verdediger.

Thes Sport

Thes Sport kan volgend seizoen in 1B spelen: ze staan vijfde en strijden met onder andere Dessel Sport, Patro Eisden, RFC Luik en Olympic Charleroi om de promotie. De eerste vier ploegen spelen een mini-competitie waarvan de punten gehalveerd zullen worden. De winnaar daarvan gaat, mits licentie, naar 1B. Alles is nog te doen in die razendspannende competitie dus dat wordt nog afwachten.

Sam Vanaken

Tweede Klasse/1B is voor Sam Vanaken geen onbekend terrein, want hij speelde in het verleden al bij Lommel SK waarvan 193 wedstrijden in de tweede hoogste competitie van België. Sam Vanaken is 31 jaar, kapitein van Thes Sport en ex-Belgisch jeugdinternational. We zijn alvast heel benieuwd hoe de competitie zal uitdraaien en we wensen iedereen veel succes!

sam vanaken broer van hans vanaken club brugge eerste nationale thes sport 1b pro league

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link