Bankzitter in de JPL, ster op het WK! Buitenland wordt WILD van JPL-speler op WK: "Chelsea buy him now"

Op speeldag twee moest Ecuador aan de bak tegen Nederland. Op papier is Nederland de absolute favoriet, maar niets is minder waar, want de Ecuadorianen speelden 1-1 tegen Depay en co en er zat zelfs nog meer in. Net voor de rust scoorde Ecuador (op dat moment de gelijkmaker), maar die werd afgekeurd voor buitenspel. Preciado gaf de assist op die afgekeurde goal. De fans waren voor de tweede wedstrijd op rij erg lovend over hem. Krépin Diatta deed het dan weer minder goed bij Senegal tegen Qatar.

Angelo Preciado tegen Nederland WK

"Ecuadoriaanse speler Preciado speelt erg goed"

"Ik weet gewoon diep in mijn hart dat Angelo Preciado naar Chelsea als Reece's back-up een verhaal zal zijn over een maand."

" Echt onder de indruk van Ecuador RB Angelo Preciado lijkt me een echt talent."

" Ik zie een grotere club dan Genk wel kijken naar Preciado na dit WK."

"Preciado is waardevol" 

"Ángelo Preciado ziet er tot nu toe in deze #NEDECU wedstrijd en de eerste wedstrijd echt getalenteerd uit. Zet aanvallen op, geeft goede service in het strafschopgebied, herstelt zich goed! Momenteel speelt hij bij Genk en het lijkt erop dat hij een goede vervanger of zelfs een starter zou kunnen zijn in sommige premier league teams."

Angelo Preciado tegen Qatar WK

De Genk-rechtsachter mocht ook starten voor Ecuador in de eerste helft en zorgde voor één assist bij de 0-2. Hij speelde een sterke wedstrijd volgens de Ecuadorianen. Lees hier enkele tweets.

Angelo Preciado.

"Wat een wedstrijd van Ángelo Preciado, broer, onwerkelijk, onbegaanbaar."

"Het spel behoort zeker toe aan Angelo Preciado en Enner Valencia."

"Kijk uit voor Angelo Preciado. Hij is de enige natuurlijke rechtsback die ze hebben door het verlies van Byron Castillo. Zeer belangrijk stuk voor Ecuador's WK 2022 plannen."

"Ik heb altijd vertrouwen in je gehad, mijn kleine Angelo Preciado."

Bekijk hier nog eens een hilarische video van Preciado bij Independiente waar hij een gevecht aan gaat met een cornervlag: 

Ook interessant