10 mogelijke opvolgers van Aster Nzeyimana als Extra Time-presentator: wie verkies jij?

Aster Nzeyimana ruilt de VRT in voor VTM en dat brengt enorm veel teweeg op Twitter. De talentvolle presentator en commentator zal binnenkort dus op de commerciële zender te zien zijn. Waarom hij die overstap maakte en welke rol hij er zal spelen, lieten we eerder al weten. De vraag is natuurlijk wie hem zal vervangen als presentator van Extra Time. Het format zal hoogstwaarschijnlijk blijven bestaan en dan wordt natuurlijk snel gespeculeerd wie de nieuwe host wordt. Voetbalflitsen zocht alvast naar tien geschikte kandidaten. We keken vooral richting mannen die ervaring hebben als presentator/host in de voetbalsector of bekender aan het worden zijn.

10 mogelijke opvolgers van Aster Nzeyimana Extra Time

De 10 mogelijke opvolgers van Aster Nzeyimana als Extra Time-presentator: Maarten Vangramberen, Stef Wijnants, Sam Kerkhofs, Karl Vannieuwkerke, Ruben Van Gucht, Eddy Demarez, Brian Soares Duarte, Carl Dircksens, Nicolas De Brabander en Jonathan Metdepenninghen. Het is een mooie mix tussen ervaren mannen en talentvolle knapen. Als voetballiefhebber zou je ze alvast moeten kennen. Wie zou jij het liefste hebben?

aster nzeyimana extra time opvolger presentator

Sam Kerkhofs en Brian Soares Duarte krijgen de laatste tijd veel meer naamsbekendheid in respectievelijk MIDMID en Koolcast Sport. Hier zien we ze samen aan het werk:

Ook interessant