PSV-fans vellen opmerkelijk verdict over Noa Lang na 2-2 gelijkspel vs Sevilla in UCL

Ook voor PSV zijn het bijzonder drukke weken. De Eindhovenaren zijn met een 21 op 21 foutloos begonnen aan het seizoen in de Eredivisie en trekken die lijn graag door in de Champions League. Dinsdagavond keek de mannen van Peter Bosz Europa Leaguewinnaar Sevilla in de ogen. Wie ook opnieuw aan de aftrap stond, was Noa Lang. De Nederlander kon zich niet op het scorebord knallen, maar veroverde wel harten.

Noa Lang vs Sevilla

Lang stond tegen Sevilla negentig minuten tussen de lijnen en toonde zich bijwijlen bijzonder bedrijvig vanop zijn vertrouwde linkerkant. Rechtstreekse tegenstander Jesus Navas zag op z'n 37e toch wat sterretjes. PSV leek lang op een nederlaag aan te lopen na een goal van ex-Ajacied Nemanja Gudelj, maar een late penalty van Luuk de Jong zette de 1-1 op het bord. Het venijn zat 'm echter in de staart: amper één minuut later trapte Youssef En-Nesyri de 1-2 tegen de touwen. En nog was het niet gedaan... Jordan Teze lukte in minuut 96 de gelijkmaker, met de 2-2 eindcijfers als gevolg. Noa Lang won opnieuw heel wat zieltjes in Eindhoven.