Italianen WILD van man die JPL voor 13 (!) miljoen verliet na wereldgoal: "Surreëel goed!" (VIDEO)

Als je de afgelopen jaren de Jupiler Pro League ook maar een beetje gevolgd hebt, doet de naam Razvan Marin wellicht een belletje rinkelen. De Roemeense middenvelder deed bij Standard vanaf 2017 tot 2019 week in week uit monden openvallen met zijn kwaliteiten. Dat leverde hem dan ook een toptransfer op naar Ajax voor maar liefst dertien miljoen euro! Al bleek dat een serieuze miskoop te zijn van toenmalig sportief directeur Overmars. Op dit moment is de Roemeen actief bij het Italiaanse Empoli.

Razvan Marin vs Torino

Tegen Torino liet Marin weer even zien waarom hij die 13 miljoen wél waard is; hij blonk uit met een assist en een wereldgoal. De fans waren dus laaiend enthousiast over hem! WIj bundelden enkele tweets en een filmpje van zijn prachtige doelpunt.

"Wat een complete speler is Razvan Marin, hij trekt aan de touwtjes van dit Empoli-team en voert ook de stilstaande fases met grote precisie uit."

"Mijn god! Wat een doelpunt van Razvan Marin. 2-0 winst voor Empoli tegen Torino om zijn geweldige vorm verder te zetten."

"Surreëel goed doelpunt van Empoli, Jezus Christus. Wat een kanonskogel van Marin. Maar de rest speelde om te huilen..."

"Ik hou van Razvan Marin!"

Ook interessant