Zéér gevoelig: piepjong toptalent van Anderlecht wil niet blijven... Nu op weg naar Club Brugge!

Het gebeurt steeds vaker dat jonge talenten sneller weggeplukt worden bij hun club. Vooral de grote clubs zoals Genk, Anderlecht en Club Brugge proberen kort op de bal te spelen als het aankomt op het aantrekken van jong toptalent. Zo trekt Club Brugge stevig aan de mouw van Anderlecht-talent Joris Manzila. De amper tienjarige parel van paars-wit geniet interesse van clubs zoals het Franse Lille, maar ook KRC Genk. Toch is het blauw-zwart dat het dichtst bij een akkoord staat.

Joris Manzila op weg naar Club Brugge

Dinsdagavond had Manzila's entourage een meeting met de jeugddirecteur van Anderlecht, Jean Kindermans. Er werd geen akkoord gevonden voor een langer verblijf bij Anderlecht. Het zou dus zomaar kunnen dat het tienjarige talent de pittige overstap naar Brugge maakt. Jonge voetballers mogen echter wel pas vanaf hun vijftiende een contract tekenen. Recent werd Joris Manzila uitgeroepen tot beste speler van de MIBA Cup, een bekend jeugdtoernooi. Guilian Preud'Homme, CEO van Club NXT, liet eerder al duidelijk blijken dat Club Brugge toekomstgericht wil werken met jong talent uit de opleiding van blauw-zwart

Het piepjonge talent heeft wat de looks van voetbalgod Ronaldinho. Hieronder kan je Joris Manzila zijn talent aanschouwen:

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link