Zusjes Stevens stonden klaar om JPL-trofee uit te reiken, maar droom ging verloren: "Once a Genkie..."

De meeste kennen Luna Stevens, als een knappe vrouw die vaak sexy foto's deelt en als ex van profvoetballer Sandy Walsh, maar zij heeft ook een minstens even knappe zus. Lenthe Stevens is de iets minder gekende zus van Luna. De 24-jarige Limburgse studeerde handelswetenschappen, maar tegenwoordig richt ze zich vooral op haar carrière als model. Beide vrouwen zijn inmiddels bekende influencers. Vooral in de Limburgse contreien zijn zeer zeer bekend... Afgelopen weekend gingen ze zelfs de JPL-trofee komen uitreiken, maar helaas!

Zusjes Stevens JPL trofee KRC Genk

Zowel Luna als Lenthe Stevens stonden zondagavond klaar in de Cegeka Arena om het veld op te komen met de trofee van de Jupiler Pro League, om de landstitel te vieren. Genk was er ongelooflijk dicht bij, maar strandde op plaats twee na een weergaloze knal van Toby Alderweireld. En dus kregen we beide vrouwen niet te zien! Tot grote spijt van de twee dames, die ook Genk-fans zijn. Dat blijkt uit de 'Once a Genkie, always a Genkie' caption.

Zusjes Stevens JPL trofee KRC Genk

Instagram Lenthe Stevens

Op haar Instagram-account is Lenthe Stevens zeer actief en daar toont ze vaak zeer gewaagde foto's. 

Zus van Luna Stevens

In het verleden was ze ook al promogirl voor onder andere Jupiler en Versuz. Als ze niet aan het werken is dan staat ze waarschijnlijk op de dansvloer, want dansen is namelijk haar grootste passie. Nu is ze vooral influencer via Instagram. In tegenstelling tot haar zus Luna heeft Lenthe bruin haar, maar toch heeft ze wel wat weg van haar oudere zus. Beide zussen zijn zeer actief op Instagram en poseren ook vaak samen op foto's. De twee Limburgse zusjes doen de harten van vele jongens sneller slaan. Lenthe heeft minder volgers dan Luna, maar toch doet ze het met meer dan 92.000 volgers uitstekend op Instagram. 

TikTok Lenthe Stevens

TikTok is tegenwoordig een zeer populaire app. Elke influencer heeft er wel een account op en zo ook Lenthe Stevens. Op de app is ze vooral samen te zien met haar zus Luna. Daar dansen ze samen, maar laten ze ook zien dat ze heel veel houden van elkaar. Je kan Lenthe op Tiktok vinden via @lenthestevens en zo kan jij één van de 12.000 volgers worden. Hieronder zie je een filmpje waarin ze samen danst met Luna. 

@lenthestevens @luna.stevens1 ♬ Wait a Minute! - WILLOW

YouTube Lenthe Stevens

De beide zusjes zijn zowel op Instagram als daarbuiten zeer bekend. Zo waren ze ook het gezicht voor de campagne 'What is your social issue?'. Zij maakten een filmpje waarin de zusjes samen te zien zijn in de discotheek Versuz. 

Ook interessant