Op wie zet jij jouw geld in? De favorieten voor de JPL-landstitel volgens betFIRST, Antwerp niet op 1!

Het vorige seizoen lijkt nog maar net voorbij, of het seizoen 2023-2024 staat al weer voor de deur. Dus worden ook de odds voor het kampioenschap van komend seizoen door betFIRST bekendgemaakt. Een odd toont hoeveel geld je terugkrijgt per ingezette euro indien je voorspelling uitkomt. De ploegen met de laagste odds hebben dus volgens Betfirst de grootste kans op het kampioenschap. Die met de hoogste maken dan weer veel minder kans.

Odds voor de landstitel 2023-2024

Hoewel Antwerp vorig jaar kampioen speelde, worden ze volgens Betfirst slechts tweede geklasseerd. De topfavoriet voor het kampioenschap blijft namelijk Club Brugge, die een minder seizoen kenden. Op plekken drie en vier vinden we Genk en Gent terug. De laatste plaatsen voor de Champions' Play Offs worden bezet door Union en Anderlecht. Standard en Westerlo, dat zeer goed aan de voorbereiding begonnen is, grijpen net naast een plaats in de top zes. STVV, Kortrijk, Eupen en RWDM zullen het volgens betFIRST volgend seizoen lastig hebben en zullen strijden om degradatie in de Relegation Play Offs. Op wie zet jij je geld voor het kampioenschap?

odds betfirst kampioenschap landstitel jpl 2023 2024

odds betfirst landstitel jpl degradatie

Odds voor de landstitel 2022-2023

betFIRST maakte ook voor de aanvang van het seizoen 2022/2023 odds toegankelijk. Ook toen maakte Club Brugge volgens betFIRST het meeste kans op een vierde titel op rij, al sloegen ze daar de bal mis, want Club eindigde pas vierde. Antwerp, de daadwerkelijke kampioen, zette betFIRST op een derde plek. Opvallend: Anderlecht, die in werkelijkheid slechts elfde eindigde, werd door betFIRST iets te hoog ingeschat: zij dachten dat paars-wit het tweede meeste kans maakte op een landstitel. De ploeg met de minste titelkansen volgens betFIRST, was rode lantaarn Seraing.