Voorbeschouwing: Kan Club Brugge thuis Fiorentina wél verslaan?

Bij Club Brugge verleggen ze woensdagavond heel eventjes de focus van de Jupiler Pro League naar de Conference League. Blauw-Zwart neemt het namelijk in de halve finales op tegen Fiorentina. De heenwedstrijd eindigde op een 2-3 nederlaag, maar in het Jan Breydelstadion is uiteraard alles te herdoen.

Wil je zelf ook online sportweddenschappen afsluiten?Registreer je dan bij Unibet!

Heenwedstrijd tegen Fiorentina

Club Brugge leed tegen Fiorentina haar allereerste nederlaag onder coach Nicky Hayen. Nochtans heeft het niet veel gescheeld, want pas in de extra time zorgde M'Bala Nzola voor de beslissende treffer (3-2). 

Ze moeten evenwel niet meteen beginnen te panikeren bij Club Brugge, want het is nog maar hun eerste nederlaag sinds 17 maart. Club werd zeker en vast niet overklast door de Italianen en bovendien kenden ze ook wel wat pech met een vermijdbare 2-1 en een rode kaart voor Raphael Onyedika.

Vorm Club Brugge

Afgelopen weekend bewees Club al meteen dat ze geen Europese kater overhouden aan de verloren wedstrijd tegen Fiorentina. Met opnieuw Simon Mignolet in doel pakte Club de drie punten tegen Antwerp FC (2-1).  Club neemt daarmee de koppositie over met twee punten voorsprong op Anderlecht en drie punten op Union.  Met zes overwinningen en één gelijkspel blijven de Bruggelingen dus ongeslagen in de Champions’ Play-offs. Ze kunnen dan ook met vol vertrouwen Fiorentina ontvangen in het Jan Breydelstadion.

Vorm Fiorentina

Fiorentina won dan wel tegen Club Brugge, in de Serie A gingen ze al meteen weer onderuit. Hellas Verona won afgelopen weekend namelijk met 2-1. Dat is toch een opvallende nederlaag, gezien Verona momenteel op amper een veertiende plek in het klassement staat.

Voorspelling Club Brugge - Fiorentina

Kan Club Brugge woensdagavond een ticket voor de finale van de Conference League veiligstellen? Wij denken alvast van wel. Club is bijzonder sterk bezig en kan ondertussen ook weer rekenen op Mignolet die tonnen ervaring in Europa heeft. Club Brugge is thuis bovendien nog steeds ongeslagen in de Conference League, terwijl Fiorentina op verplaatsing nog maar twee keer kon winnen.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de bekerfinale tussen Union en Antwerp.