STERK! Deze speler scoort bijna elke match in Tweede Nationale, 26 goals in 25 matchen

Ken jij Ismaël El Omari al? De 31-jarige aanvaller is momenteel topschutter in Tweede Nationale. Hij scoorde dit seizoen al 26 doelpunten in 25 wedstrijden voor Tubize-Braine. Ondanks zijn vele doelpunten staat Tubize-Braine slechts op een vijfde plaats in het klassement en hebben ze met nog vier wedstrijden te spelen, weinig kans om nog mee te doen voor promotie.

Ismaël El Omari

Ismaël El Omari is een Belgische-Marokkaan die bij Tubize-Braine speelt. Hij komt uit de jeugdopelding van Union, maar hij wist er nooit door te breken in het eerste elftal. Hij besloot dan maar om in Marokko te gaan voetballen. De aanvaller speelde er onder meer voor JS Massira, COD Meknès, RS Berkane, CA Khénifra en Mouloudia. In 2019 besloot de aanvaller om terug te keren naar België.

Tubize

Hij tekende een contract bij Tubize, dat toen in Eerste Nationale speelde. In zijn eerste seizoen scoorde hij zes doelpunten in twintig wedstrijden, de ploeg degradeerde ondanks de doelpunten van El Omari toch naar Tweede Nationale. Die reeks ligt de spits duidelijk veel beter, in het seizoen 2020/21 trof hij drie keer raak in drie wedstrijden. Uiteindelijk werd dat seizoen stopgezet door Covid. Dit seizoen is de 31-jarige aanvaller niet meer te stoppen, in 25 wedstrijden vond hij al 26 keer de weg naar het doel. 

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link