Wie is Evert Winkelmans, bekend van voetbalpodcast MIDMID en grote fan van KV Mechelen?

De Wereldbeker in Qatar zorgde wekenlang voor heel wat commotie in de voetbalwereld. Genoeg stof tot nakaarten dus. Iets wat ze bij voetbalpodcast MIDMID dagelijks deden. De grote mannen achter de succesvolle podcast zijn Sam Kerkhofs en Evert Winkelmans. Leer die laatste hier wat beter kennen, want de komende jaren zal je hem wellicht meer en meer te zien krijgen.

Wie is Evert Winkelmans MIDMID?

De meeste voetbalfans zullen Evert Winkelmans kennen van de Belgische voetbalpodcast MIDMID. Samen met zijn partner in crime Sam Kerkhofs nodigt hij er wekelijks iemand uit de voetballerij uit in hun studio. Ondertussen is de podcast niet uitsluitend meer beschikbaar op Spotify en YouTube, maar wordt het eerste uur van elke aflevering ook op Play Sports uitgezonden. Bij MIDMID blikken ze niet zozeer terug op het voorbije voetbalweekend, maar focussen ze op de carrière en 'een blik achter de schermen' van de profvoetballer of gast uit het voetbal. Tijdens de Wereldbeker in Qatar gingen ze zelfs elke dag live. 

Evert Winkelmans Extra Time en documentaires

Wat velen misschien niet weten, is het feit dat Evert jarenlang achter de schermen meedraaide bij het populaire voetbalprogramma Extra Time. Winkelmans is ook de sterke man achter het productiehuis Deklat Binnen, opgericht in 2015. In 2017 haalden zij een award binnen voor de documentaire Voor de Ronde, met Ruben Van Gucht. Hij maakte in het verleden overigens ook al een docu over zijn favoriete ploeg KV Mechelen en één met racisme als topic: FC United.

Evert Winkelmans ziekte

Dat Evert Winkelmans een erg kranige kerel is, hoeven we je niet te vertellen. Op 31-jarige leeftijd werd bij hem darmkanker vastgesteld. Hij kwam echter als winnaar uit de - voor velen - oneerlijke strijd. Evert communiceert hier steevast zeer open over, om de bewustmaking van deze vuile ziekte te verspreiden bij het grote publiek.

Heeft Evert Winkelmans een vriendin of vrouw?

Ja, Evert heeft een relatie met Laura Brewaeys. Ze stapten in 2021 in het huwelijksbootje en hebben ondertussen samen een zoontje: Fox.

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link