Wat een parcours: ex-spits Beerschot én Antwerp nu topschutter in 2de provinciale met 28 goals

Ken je Conor Laerenbergh nog? De kans is klein als je geen Beerschot-supporter bent. De 29-jarige aanvaller speelde tussen 2011 en 2013 namelijk achttien wedstrijden voor Beerschot en maakte daarin twee goals. Hij zakte daarna steeds verder weg en momenteel speelt hij bij FCS Mariekerke-Branst in Tweede Provinciale. Daar doet Laerenbergh het echter uitstekend. Hij is er topschutter met 28 goals in 23 matchen. 

FCS Mariekerke-Branst

De eerste ploeg van FCS Mariekerke-Branst is momenteel actief in Tweede Provinciale A (Antwerpen), en heeft Blauw - Wit - Geel als clubkleuren. De club ging van start in 1954 in de Provinciale reeksen, waar het de volgende halve eeuw bleef spelen. Momenteel staat de ploeg van Joosten Raf eerste met zes punten voorsprong op de tweede KV Bonheiden. De titel lonkt dus. 

Conor Laerenbergh

Conor Laerenbergh begon zijn jeugdcarrière bij lokale ploegen als Sint-Anneke Spor en Schilde SK, alvorens de overstap te maken naar (toen nog tweedeklasser) Antwerp. Na een geschil met het bestuur van Antwerp koos hij ervoor om naar aartsrivaal Beerscot te vertrekken. Bij de 'Ratten' kwam hij echter ook niet veel aan spelen toe. Na een korte passage bij (opnieuw) Antwerp, verhuisde de Antwerpenaar naar SKN Sint-Niklaas in Derde Nationale. Hierna maakte Laerenbergh nog een aantal tussenstappen om vorige zomer uiteindelijk te stranden bij Mariekerke-Branst in Tweede Provinciale. Daar zit de 29-jarige aanvaller goed en laat hij ieder weekend zien dat hij nog steeds veel kwaliteiten bezit. 

Conor Laerenbergh

Ook interessant