'Dronken Arturo Vidal betrokken bij vechtpartij: wodkafles van 515 euro op hoofd kapotgeslagen'

'Dronken Arturo Vidal betrokken bij vechtpartij: wodkafles van 515 euro op hoofd kapotgeslagen'

Bayern München-speler Arturo Vidal is afgelopen september in een nachtclub in München betrokken geraakt bij een vechtpartij. Dat meldt BILD. De Duitse politie onderzoekt momenteel het voorval. 

Op 16 september vierden Vidal en zijn broer Sandro de 4-0 zege op Mainz door een bezoekje te brengen aan de VIP-Lounge van de Crown's Club. De Chileen zou dronken zijn geweest en enkele gasten in de nachtclub hebben bespot. Toen hij door de beveiliging werd gesommeerd om te vertrekken, brak er volgens het Duitse medium een vechtpartij uit. 

Wodkafles kapotgeslagen op hoofd
Op camerabeelden zou te zien zijn dat Vidal enkele vuistslagen heeft uitgedeeld. Eén van de vrienden van de middenvelder zou een fles wodka ter waarde van 515 euro op het hoofd van een ander persoon hebben kapotgeslagen. Het slachtoffer heeft lichamelijk letsel overgehouden aan het incident en heeft inmiddels aangifte gedaan van mishandeling. 

Niet de eerste keer
Het is overigens niet de eerste keer dat Vidal betrokken is geraakt bij een vechtpartij. In zijn periode bij Juventus is hij al een keer beboet door zijn toenmalige werkgever wegens betrokkenheid bij een vechtpartij in een nachtclub. De  huidige speler van Bayern kreeg destijds een geldstraf van honderdduizend euro.