WTF! Deze 3de Provincialer haalde maar 1 punt uit 29 speeldagen én kreeg al 250(!) doelpunten tegen

Elke voetbalclub beleeft wel eens een minder seizoen, maar dit seizoen is er één club in het bijzonder rampzalig bezig. Orp-Noduwez B uit Derde Provinciale D (Waals-Brabant) staan laatste met één punt uit 29 wedstrijden en kregen al 250 doelpunten tegen. Ongezien! 

Orp-Noduwez B

De club uit Orp-Jauche ontstond op 31 december 1924 en heeft daarna enkele drastische veranderingen ondergaan. Het veranderde van naam en hun voorzitter (Victor Remacle), die jarenlang in dienst was, overleed in mei 2018, wat een groot verlies was voor de hele club. Na de aanstelling van de nieuwe voorzitter, Pierre De Nayer, heeft de club in rood en blauw naar eigen zeggen een nieuwe pagina omgeslagen. Het heeft een nieuwe commissie, nieuwe faciliteiten en een nieuw team dat er 'geweldig uitziet'. Het eerste team speelde kampioen in 2019, maar staat dit seizoen in Tweede Provinciale voorlaatste met zeventien punten. Het B-elftal doet echter nog veel slechter. 

Derde Provinciale

Orp-Noduwez B verloor afgelopen weekend met 0-15. Dit is echter geen uitzondering. Al het ganse seizoen moet de doelman de ballen constant uit het net vissen. Ze krijgen dan ook gemiddeld negen tegengoals per match binnen en hebben een doelsaldo van -224.

Orp-Noduwez B 250 tegengoals

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link