Emmanuel Dennis haalt uit naar fans: “Haters make me stronger!”

Na de wedstrijd tegen Galatasaray werd Emmanuel Bonaventure Dennis overspoeld met negatieve berichten. Fans besloten hun ongenoegen te uiten op zijn sociale media-accounts en dat heeft Dennis diep geraakt. Maar met de steun van familie, vrienden, ploegmaats én coach raakte hij er weer bovenop… en hoe! Drie goals in twee matchen en een knalprestatie tegen Real Madrid.

"Ik ben die avond (na zijn missers tegen Galatasaray) ongelukkig naar huis gegaan”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. “De gemiste kansen spookten door mijn hoofd. Ik heb toen veel slechte berichten gekregen van de fans. Ze beledigden me… Het was geen gemakkelijke periode. Ik was echt triest, zat in de put.”

“Maar ik heb gevochten!De coach moedigt me ook altijd aan en is altijd positief. Ik heb de voorbije weken na training nog wat extra geoefend op afwerken. Wat meer in de fitness gezeten ook, plus veel naar muziek geluisterd. En zie: de goals volgen", lacht Dennis. "De mensen die me enkele weken terug nog hekelden, hebben me gemotiveerd."