Experiment: zou het oudste team op FIFA 17 kunnen promoveren naar de Premier League?

Nu FIFA 18 er bijna aankomt is dat het ideale moment om nog eens een nieuwe carrière te starten op FIFA 17. Youtuber Barfieboy wilde te weten komen of een team met de oudste spelers zou kunnen promoveren naar de Premier League. Hij begon het seizoen met Wolves en maakte een team met onder meer Totti, Drogba, Lampard en andere onbekende voetballers. Konden de oude strijders met de 41-jarige Shay Given op kop nog hun beste niveau halen of zijn ze gewoon over de top? Ontdek hier het resultaat:

Met 25 gewonnen wedstrijden van de 45 eindigde Wolves dat seizoen knap in de top van de tabellen en moest het enkel Newcastle voor zich laten. Hun tweede plek was zo genoeg voor een rechtsreeks ticket naar de Premier League. Het is dus wel degelijk mogelijk om met het oudste team op FIFA 17 een nog tamelijk hoog niveau te halen. 

Bovenaan de topschutterslijst vinden we de 39-jarige Didier Drogba. Met 21 doelpunten was hij dat seizoen enorm belangrijk voor Wolverhampton en zo bewijst hij dat hij nog steeds mee kan op het hoogste niveau. Daarnaast staan ook Francesco Totti en Frank Lampard in de top 15.

Ga je voor een avontuur en wil je promoveren naar de Premier League? Koop dan gewoon een pak veteranen en het lukt je sowieso!