Rangers-fans zien kersverse ex-Anderlecht-spits nu al slagen: "Will cook under Clement"

Fabio Silva heeft een nieuwe club gevonden: de Glasgow Rangers. De Portugese aanvaller wordt door Wolverhampton opnieuw verhuurd (zonder aankoopoptie). Terwijl de man van 40 (!) miljoen nog niet kon overtuigen in de Premier League, zijn de fans van de Glasgow Rangers ervan overtuigd dat coach Philippe Clement hem eindelijk zal laten 'knallen'. En dat wordt stilaan tijd, hoewel Silva nog altijd maar 21 jaar is natuurlijk.

Fabio Silva Rangers

Fabio Silva trok in september 2020 voor 40 miljoen euro van Porto naar Wolverhampton. Daar kon hij nog niet overtuigen en werd hij respectievelijk uitgeleend aan Anderlecht, PSV en nu ook Rangers. Bij paars-wit speelde hij 32 wedstrijden en scoorde hij daarin elf keer. Zijn uitleenbeurt werd echter al halverwege het seizoen stopgezet. Nu krijgt Silva een nieuwe kans om écht door te breken, want hij wordt verhuurd aan de Rangers. Bij Wolverhampton kreeg hij amper speelminuten, dus daar wilde Philippe Clement en diens staf van profiteren.

Philippe Clement Fabio Silva

Philippe Clement is uitstekend bezig bij Rangers. De Belgische coach verloor nog geen enkele match met zijn Schotse club en won bovendien al één trofee. De Rangers-fans zijn een grote voorstander van hem en zijn ervan overtuigd dat Silva zal slagen onder Clement's hoede. Op 21-jarige leeftijd wordt de Portugees nog altijd gezien als een toptalent, al is het niet altijd evident voor een coach om hem mentaal scherp te houden. 'Genie' Philippe Clement moet daar dus verandering in kunnen brengen...

"De statistieken van Fabio Silva zijn zeker niet oogstrelend, maar je moet vertrouwen hebben in Clement & co"

"Fabio Silva is een interessante speler. Hopelijk werkt het voor ons en kan Clement het beste uit hem halen" 

"Silva zal de boel oplichten onder Clement. Daar twijfel ik niet aan. Ik ben zelfs blij dat we hem hebben gecontracteerd. Ik heb er alle vertrouwen in" 

"Fabio Silva is een veel betere optie dan Shankland. Ik heb vertrouwen in Clement en Koppen, ze hebben bij grote clubs in andere landen gewerkt"

"Ik wil geen ongelijk krijgen, maar ik heb het gevoel dat Fabio Silva zal schitteren onder Clement" 

"Fabio Silva heeft eerdere slechte uitleenbeurten gehad, maar ik vertrouw Clement over wie hij wil tekenen" 

Ook interessant