De beste spelers die het WK in Rusland missen… Daar kun je dit top-elftal van vormen!

De bondscoaches van de 32 landen die deelnemen aan het WK in Rusland hebben hun definitieve selecties bekendgemaakt en natuurlijk zijn er weer enkele grote namen afwezig op het WK. Met de spelers die er deze zomer niet bij zijn, kun je een heerlijk elftal samenstellen. Hoe ver zou dit team komen op het WK, denk jij?

Keeper

Joe Hart (Engeland)

Joe Hart was er vier jaar geleden in Brazilië wel bij, en tijdens het duel met Italië sprong hij behoorlijk uit zijn vel toen een ballenjongen niet snel genoeg een bal aangooide:

Verdediging

Hector Bellerín (Spanje)

David Luiz (Brazilië)

David Luiz maakte in de kwartfinale van het WK in 2014 tussen Brazilië en Colombia (2-1) nog een doelpunt namens het thuisland, een prachtige vrije trap:

Aymeric Laporte (Frankrijk)

Alex Sandro (Brazilië)

Middenveld

Radja Nainggolan (België)

De fans begrijpen nog steeds niet dat Radja Nainggolan, basisspeler van AS Roma, niet bij de WK-selectie van bondscoach Roberto Martínez zit. De fans zongen de middenvelder tijdens het oefenduel België - Portugal massaal toe:

Cesc Fàbregas (Spanje)

Leroy Sané (Duitsland)

Leroy Sané draaide een geweldig seizoen bij Manchester City. De Duitse linkspoot was een vaste waarde in de voetbalmachine van Pep Guardiola, maar Duits bondscoach Joachim Löw besloot Sané thuis te laten. Kyle Walker, medespeler van Sané bij City, snapte niets van dat besluit:

Aanval

Álvaro Morata (Spanje)

Karim Benzema (Frankrijk)

Mauro Icardi (Argentinië)

Mauro Icardi kroonde zich met liefst 29 doelpunten tot (gedeeld) topscorer van de Serie A, maar de Argentijnse spits van Inter gaat niet naar het WK. Icardi verloor de grote concurrentiestrijd van andere goalgetters, zoals Gonzalo Higuaín en Sergio Agüero.