Zo kan jij je inzet 10x terugverdienen als Sadio Mané scoort tegen Inter Milan

Voetbalflitsen heeft een partnership met betFIRST, één van de toonaangevende bettingpartijen in België. betFIRST is naam en faam aan het maken in België en dat is niet zonder reden. Eén van de geweldige acties die ze aanbieden zijn de 'boosted odds'. De naam spreekt voor zich: enkele noteringen worden de lucht ingeschoten!

Sadio Mané scoort: odd 10.00

Dé boosted odd die vandaag van tel is, is ontzettend straf. Als Sadio Mané dinsdagavond scoort tegen Inter Milan, dan kan jij je inzet tot tien maal terugverdienen! €5 euro inzet levert jou bijvoorbeeld €50 winst op als de Senegalees weet te scoren. Wetende dat je normaal maar €13 euro verdient met €5 inzet, is dit echt fenomenaal. Ga naar de startpagina, selecteer 'boosted odds' en dan 'voetbal'. Selecteer hier: Mané scoort: 10.00. Selecteer je inzet, plaats je bet en wacht op de uitslag!

► Ga hier naar de betFIRST pagina, selecteer 'boosted odds' en dan 'voetbal'

betFIRST

Indien jij nog geen ervaring hebt met betFIRST: zij zijn het go-to platform voor spelers die de snelste app, de hoogste odds en de snelste payouts willen. First in fast is dus geen loze belofte! De website van betFIRST is 100% betrouwbaar en wordt voortdurend gecontroleerd op vlak van veiligheid. 

Registreren

Op zoek naar het referentiepunt voor sportweddenschappen in België? Aarzel niet en sluit je aan bij betFIRST! Wat je passie ook is; of het nu voetbal, tennis, basketbal of een andere sport is; bij betFIRST vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. +18 vereist en speel verantwoord.

⇒ Via deze link kan je jou registreren bij betFIRST!

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link