Ooit speelde hij nog 133 matchen in de JPL, nu speelt deze 41-jarige verdediger in... 3e Provinciale

Ken jij Bram Vandenbussche nog? De nu 41-jarige centrale verdediger speelt momenteel in Derde Provinciale bij SK Eernegem. Ooit speelde hij nog 133 wedstrijden in de Jupiler Pro League voor Cercle Brugge en Roeselare. Na een paar jaar in de lagere reeksen gespeeld te hebben bij SVV Damme, koos hij voor een avontuur bij SK Eernegem.

Bram Vandenbussche 

Bram Vandenbussche doorliep alle jeugdreeksen van Cercle Brugge vooraleer hij in 2000 zijn debuut in Tweede Klasse maakte tegen Patro Eisden. Hij zorgde er mee voor dat Cercle Brugge in het seizoen 2002/03 promoveerde naar Eerste Klasse. In de Jupiler Pro League werd hij nooit een vaste waarde voor Cercle Brugge. Hij speelde in totaal 121 wedstrijden in negen seizoenen bij Cercle Brugge.

Roeselare

In 2009 maakte hij een transfer naar streekgenoot Roeselare. Hier werd hij wel een vaste waarde. Helaas voor hem en Roeselare degradeerden ze in het seizoen 2009/10 naar Tweede Klasse. Na vijf seizoenen en 146 wedstrijden voor Roeselare zette hij een stap achteruit door naar SVV Damme in Eerste Provinciale te trekken. Nadat SVV Damme in 2020 het faillissement aanvroeg, vertrok hij naar Eernegem. Hij speelde dit seizoen al vijftien wedstrijden mee in Derde Provinciale en voorlopig staan ze op een achtste plaats in het klassement op slechts vijf punten van de top drie.