‘Panini’ in Derde Provinciale! Amateurclub brengt stickerboek uit met eigen spelers en staff

KVK Robur is een club die je waarschijnlijk niet zal kennen als je niet uit Oost-Vlaanderen komt. De club met het stamnummer 4162 komt uit in Derde Provinciale E van Oost Vlaanderen. Voor een ploeg uit het amateurvoetbal pakt KVK Robust uit met een wel heel speciale actie. Ze lanceren namelijk in samenwerking met de AD Delhaize van Hamme een eigen stickerboek. Naast voetballen kunnen de spelers en sympathisanten van KVK Robur zich nu dus ook bezighouden met verzamelen.

KVK Robur

De club zoals hij nu is, bestaat nog maar van 2014. Toen fusioneerde KFC Robur Moerzeke met VK Hamme tot ‘Verenigde Krachten Robur Moerzeke’. De voorbije jaren eindigde de club telkens bovenaan in het klassement. Zo eindigde KVK Robur vorig jaar op een mooie derde plaats. Ook dit seizoen begonnen ze niet onaardig met een 15 op 21, waardoor ze voorlopig op een vierde plaats staan.

KVK Robur stickeractie

Zoals ze zelf op hun website beschrijven is KVK Robur ‘een dynamische voetbalclub, gericht op jeugdvoetbal en een familiale sfeer'. Deze leuze illustreert de club nu met een leuke stickeractie in samenwerking met shirtsponsor AD Delhaize van Hamme. Van elke speler, trainer en medewerker van de club is een sticker gemaakt die je kan verzamelen om in het album te plakken. De ploeg uit Oost-Vlaanderen is niet de eerste club met het idee om een eigen stickeralbum uit te brengen. Ook Tweede Nationaler KVK Zelzate lanceerde onlangs een eigen ‘Paniniboek’ met meer dan 430 stickers. De stickeractie van KVK Robur start vanaf 26 oktober.

Bekijk hier een verslag van de topaffiche Moerbeke-KVK Robur van vorig seizoen

Ook interessant