Jammer! Deze 11 spelers maakten veel kans, maar werden niet geselecteerd door Roberto Martínez

Vrijdagmiddag maakte bondscoach Roberto Martínez zijn 27-koppige selectie bekend voor de oefenwedstrijden van de Rode Duivels tegen Ierland en Burkina Faso. De bondscoach gaf eerder al aan enkel spelers te selecteren die minder dan 50 caps achter hun naam hebben, dus maakten veel spelers die normaal niet in aanmerking zouden komen opeens wel kans. Bij Voetbalflitsen stelden we een elftal (+bank) op van spelers die naar onze mening ook kans maakten op een selectie, maar er geen kregen. 

Niet-geselecteerd voor Rode Duivels

De KV Mechelen-fans hadden gehoopt op een eerste cap voor hun Nikola Storm (die in de voorselectie zat), maar de winger werd jammergenoeg niet geselecteerd voor de uiteindelijke selectie. Enkele jonge spelers, zoals Maarten Vandevoordt, Koni De Winter, Amadou Onana, Matisse Samoise, Aster Vranckx, Yorbe Vertessen, Loïs Openda en Michel-Ange Balikwisha werden ook niet geselecteerd voor de Rode Duivels, maar wel voor het beloftenelftal. 

Andere namen die veel voetbalfans hadden verwacht waren Arnaud Bodart, Van Crombrugge, Brandon Mechele, Joris Kayembe, Alessio Castro-Montes, Mats Rits, Bryan Heynen, Rob Schoofs, Hugo Cuypers, Manuel Benson en Dodi Lukebakio. 

Ook interessant