Anderlecht dreigt OPNIEUW 16-jarig toptalent te verliezen, Juventus en AS Monaco op de loer

Vorige maand verloor Anderlecht nog het supertalent Rayane Bounida aan Ajax, en nu dreigt het opnieuw een toptalent te verliezen aan een buitenlandse topclub. Nail Moutha-Sebtaoui, een 16-jarige linkervleugelverdediger, staat namelijk in de belangstelling van Juventus en AS Monaco. 

Nail Moutha-Sebtaoui

Moutha-Sebtaoui kan zowel links, rechts als centraal achteraan uit de voeten. Hij speelt bij Anderlecht momenteel bij de U18 en heeft nog geen profcontract getekend, waardoor hij zo goed als gratis opgehaald kan worden. Zijn oudere broer Ilias, vertrok op jonge leeftijd naar Manchester United, maar kon daar nooit doorbreken. Hij keerde dit seizoen terug als reservedoelman bij de U21. Zal Nail het ook niet kunnen weerstaan om naar het buitenland te gaan? 

Juventus

Juventus plukte al eerder talentjes weg uit de jeugd van Anderlecht, zoals Samuel Mbangula (18) en Joseph Nonge Boende (16). Nu heeft de Oude Dame zijn oog laten vallen op Nail Moutha-Sebtaoui. Een toekomstige Rode Duivel?

Moutha-Sebtaoui juve

AS Monaco

Ook AS Monaco wil de jonge tiener graag binnenhalen. De Monegasken haalden in het verleden al Eliot Matazo weg bij Anderlecht en hebben een sterke Belgische link met hoofdtrainer Philippe Clement

Moutha-Sebtaoui monaco as