Radja Nainggolan is enorm gemotiveerd voor terugwedstrijd: "We kunnen Barça nog pijn doen!"

AS Roma verloor met 4-1 in Camp Nou, en staat dus vanavond een moeilijke opdracht te wachten thuis tegen Barcelona. De heenwedstrijd werd zonder Radja Nainggolan gespeeld, en voor vanavond lijkt hij opnieuw speelklaar.

Nainggolan: “Ik ben hard aan het werken om mijn topvorm te bereiken. Ik wil altijd spelen, maar in de heenwedstrijd koos ik ervoor om mijn plaats af te staan aan iemand die meer kon brengen. Na die tegenslag tegen Bologna wordt ik elke dag beter.” Radja kijkt uit naar de opkomende wedstrijd tegen Barça: "Als kind droomde ik om deze wedstrijden te kunnen spelen. Het is aan ons om doeltreffender te zijn. Afwachten hoe de wedstrijd loop, maar we starten met de overtuiging dat we een grote ploeg als Barcelona pijn kunnen doen."

Ook coach Eusebio Di Francesco heeft er nog vertrouwen in: "We moeten onze clubkleuren respecteren. Waarom zouden we er niet in geloven en hopen dat we iets onverwachts kunnen realiseren? We staan met drie punten achter, maar het is onze plicht om er vol voor te gaan. Dus ik stel gewoon mijn beste ploeg op en pas achteraf denken we aan de derby."