Wie is Caroline Vereenooghe, de vriendin van Karl Vannieuwkerke?

Sinds jaar en dag is Karl Vannieuwkerke een van dé gezichten in de Belgische sportwereld. Vaak te zien bij de voorjaarklassiekers in het wielrennen en de Tour de France, maar tegenwoordig ook dikwijls in de voetbalwereld. Karl vormde jarenlang een koppel met Ellen Daems, maar die relatie liep jammer genoeg op de klikken. Ondertussen heeft hij al even opnieuw de liefde gevonden. Maak kennis met Caroline Vereenooghe, de vriendin van Karl Vannieuwkerke.

Wie is Caroline Vereenooghe vriendin van Karl Vanniewkerke

Caroline Vereenooghe is een Belgische vrouw en vriendin van Karl Vannieuwkerke. Caroline is geboren op 19 maart 1986 en is op moment van schrijven 37 jaar. Er zit dus best wel wat leeftijdsverschil op, want Karl is momenteel 52. Na zijn breuk met Ellen Daems - waarmee Karl twee kinderen heeft: Marte en Jef - vond hij in 2018 opnieuw de liefde bij Caroline. Die maakte hij toen bekend via Instagram. Caroline was lange tijd actief als dierenarts, maar is tegenwoordig onderneemster. 


Caroline Vereenooghe Vive le Vélo

Caroline is zelf ook een koersliefhebster en stampte daarom in 2019 haar eigen bedrijf uit de grond: Vive le Vélo. De naam komt je natuurlijk bekend voor, want Karl presenteert al jaren het programma op VRT dat dezelfde naam draagt. Het bedrijf van Caroline is echter de kledinglijn achter het TV-programma. Daarmee kwam ze enkele maanden geleden, door een artikel in HUMO, in opspraak wegens belangenvermenging. Inmiddels is die storm wel gaan liggen. 

Karl Vannieuwkerke Caroline Vereenooghe kinderen

Karl had al twee kinderen met Ellen Daems en voegde daar in 2019 nog ééntje aan toe. Samen met Caroline heeft hij een zoontje, genaamd Jack Odile.