90' op de bank.... Nederlanders hebben OPVALLENDE mening over Vincent Janssen op WK

Het leek dat Nederland de verlengingen niet ging halen tegen Argentinië op het WK, maar niets is minder waar, want Wout Weghorst, de concurrent van Janssen, scoorde in de 99ste minuut de gelijkmaker. De Nederlandse fans hadden toch een opvallende mening over Janssen nadat hij 90 minuten op de bank moest blijven.

Vincent Janssen bank vs Argentinië

Tweets Mexicanen Vincent Janssen

Vorige week won Nederland met 3-1 tegen USA. De spits van 'The Great Old' mocht, net zoals Noa Lang, niet spelen, maar toch waren er enkele Mexicanen enorm tevreden over het feit dat Nederland doorstoot. De reden: Vincent Janssen heeft 94 wedstrijden gespeeld voor de Mexicaanse ploeg Monterrey en daardoor zijn ze hem nog niet vergeten. Lees hier enkele tweets.

"Mijn gouden Vincent Janssen staat in de kwartfinale."

"Het WK is voorbij voor USA. Het team van voormalig Rayado Vincent Janssen gaat door."

"LAAT DE TORO LOS!"

"Vincent Janssen van goud, we vergeven hem!!"

"Vincent Janssen doet het weer!"

"En Vincent Janssen heeft de kwartfinale gehaald hahahaha hoe leuk is voetbal!"

Vincent Janssen tegen Qatar

Tegen Qatar mocht hij om en bij de 25 minuten spelen en daar waren de Nederlanders niet tevreden mee...

Vincent Janssen tegen Senegal

Op speeldag één maakte Vincent Janssen al geen goede indruk tegen Senegal...

Hieronder nog een video van een prachtig doelpunt van Vincent Janssen bij AZ Alkmaar: